Исследование микроструктуры мышечной ткани при посоле

Show simple item record

dc.contributor.author Машанова, Н.С.
dc.date.accessioned 2019-04-25T10:58:54Z
dc.date.available 2019-04-25T10:58:54Z
dc.date.issued 2010-06-22
dc.identifier.citation Машанова Н.С.Исследование микроструктуры мышечной ткани при посоле/Н.С.Машанова// Қарағанды университетінің хабаршысы. Биология. Медицина. География сериясы = Вестник карагандинского университета. Серия Биология. Медицина.География =Bulletin of the karaganda university. Biology.Medicine.Geography series.-2010.№2.С.63-68 ru_RU
dc.identifier.issn 0142-0843
dc.identifier.uri http://rep.ksu.kz:443//handle/data/5434
dc.description.abstract Мақалада бұлшық ет талшығын микроқұрылымдық тұздау кезіндегі зерттеудің нəтижесі көрсетілген. Технологиялық өңдеу процесінде еттің жабысқақтығы заңды түрде анықталған. Бұлшық ұлпасы ет тағамдарының көпшілігінің негізін құрайды жəне олардың жеткілікті санында болуы керек. Оның өте маңызды элементі клеткалы болып табылады. The results of muscular tissue microstructure at salting analysis are shown in the article. Regularities of meat tackiness changes in the curing process have been determined. At electroprocessing of a salty muscular fabric the fragmentation structures is observed. Research of samples of a pair muscular fabric after cyclic machining has shown that there is structures, and rupture, a displacement of structural elements next under the relation to each other ru_RU
dc.language.iso other ru_RU
dc.publisher Изд-во КарГУ им. Е.А.Букетова ru_RU
dc.relation.ispartofseries Қарағанды университетінің хабаршысы. Биология. Медицина. География сериясы. = Вестник Карагандинского университета. Серия Биология.Медицина.География;;№2(58)2010
dc.title Исследование микроструктуры мышечной ткани при посоле ru_RU
dc.type Article ru_RU


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Browse

My Account