Сүт қышқылды бактериялардың сусын дайындауда биохимиялық қасиеттерін жоғарылатудың кейбір жолдары
Login
DSpace Home
→
Қарағанды Университетінің Хабаршысы=Вестник Карагандинского университета
→
Серия "Биология. Медицина. География."
→
2014
→
2(74)/2014 - Биология. Медицина. География
→
View Item
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Сүт қышқылды бактериялардың сусын дайындауда биохимиялық қасиеттерін жоғарылатудың кейбір жолдары
Елеупаева, Ш.К.
;
Шайбек, А.Ж.
;
Тыржанова, С.С.
URI:
http://rep.ksu.kz:80//handle/data/4446
Date:
2014-06-30
Abstract:
Мақалада қазіргі өндірісте кеңінен қолданылатын сүтқышқылды бактериялардың адам ағзасына əкелетін əсерлері мен олардың құрамына лимон қышқылын қосып, биохимиялық қасиетін жоғарылату түрлері қарастырылған
Show full item record
Files in this item
Name:
Eleupaeva_Sh_K_61 ...
Size:
1.081Mb
Format:
PDF
View/
Open
This item appears in the following Collection(s)
2(74)/2014 - Биология. Медицина. География
[22]
Search DSpace
Search DSpace
This Collection
Browse
All of DSpace
Communities & Collections
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
This Collection
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
My Account
Login
Register